Anssam

Welkom bij SportNation! Mijn naam is Anssam en ik ben 16 jaar oud. Ik werk al langer dan een half jaar als sportcoach en jongerenwerker bij deze geweldige organisatie. Het mooiste aan mijn werk bij SportNation is de band die ik opbouw met de jongeren. Door hen beter te leren kennen en te begrijpen, maken ze mijn werk nog leuker en kom ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Ik koos specifiek voor SportNation omdat ze me op een positieve manier overal bij betrekken en me veel hulp en advies bieden. Het team hier daagt me uit en geeft me de mogelijkheid om te groeien, wat ik ontzettend leuk vind. Ze creëren een stimulerende omgeving waarin ik het beste uit mezelf kan halen.

Amsterdam-Oost is mijn thuis en ik voel me vereerd om juist hier te werken. Als sportcoach en jongerenwerker organiseer ik naschoolse activiteiten op verschillende pleintjes in deze bruisende buurt. Samen met de jongeren trekken we naar buiten en spelen we allerlei leuke spellen. Of het nu voetbal, basketbal of trefbal is, we zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt en plezier heeft.

Naast het samen spelen van sportieve spellen, vind ik het ook belangrijk om met de jongeren in gesprek te gaan. Ik luister naar hun verhalen, beantwoord vragen en bied een luisterend oor. Door open te communiceren, creëren we een vertrouwensband waarin ze zich op hun gemak voelen om met mij te praten over hun persoonlijke uitdagingen en doelen.

SportNation is voor mij een plek waar ik me thuis voel en waar ik het voorrecht heb om een positieve invloed te hebben op het leven van de jongeren in Amsterdam-Oost. Ik wil hen inspireren, helpen groeien en aanmoedigen om hun passies na te jagen. Samen met het SportNation-team werk ik aan de ontwikkeling van een sterke en veerkrachtige gemeenschap.

Terwijl ik mijn laatste jaar op de havo doorloop, blijf ik me volledig inzetten voor mijn werk bij SportNation. Ik ben vastberaden om mijn rol als sportcoach en jongerenwerker verder te versterken en te blijven genieten van de bijzondere band die ik met de jongeren heb opgebouwd. Samen met SportNation streef ik naar de groei en bloei van de jongeren in Amsterdam-Oost, en ik kijk ernaar uit om nog veel meer geweldige ervaringen met hen te delen.

Bij SportNation draait het niet alleen om sport en spel, maar ook om het creëren van een veilige omgeving waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen, groeien en boven zichzelf uitstijgen. We heten je van harte welkom om deel uit te maken van onze gemeenschap en samen met ons de jongeren in Amsterdam-Oost te ondersteunen op hun pad naar succes.