Sport&Jeugdbegeleider

Welkom bij SportNation! Mijn naam is Hicham, en ik ben een jongerenwerker/sportbegeleider bij SportNation. Wat ik het allerleukst vindt aan mijn werk is de constante diversiteit en afwisseling. Geen enkele dag is hetzelfde. Daarnaast geniet ik enorm van de band die ik opbouw met de jongeren waarmee ik werk.

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en op dit moment ben ik 21 jaar oud. Naast mijn werk bij SportNation, studeer ik aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik combineer mijn passie voor jongerenwerk en sportbegeleiding met mijn streven naar een hoger onderwijsniveau. In mijn vrije tijd voetbal ik ook nog 4 tot 5 keer per week op divisieniveau.

Als jongerenwerker/sportbegeleider bij SportNation heb ik de verantwoordelijkheid om verschillende activiteiten te organiseren en coördineren voor jongeren uit Amsterdam Oost, met name uit de wijken Oud-Oost, Indische buurt en Dapperbuurt. Ik werk nauw samen met deze jongeren en probeer hen een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Binnen SportNation draait alles om het welzijn van de jongeren. Ik geloof sterk in de kracht van sport en activiteiten als middel om jongeren te bereiken en te inspireren. Samen met het team van SportNation creëer ik een gevarieerd aanbod aan activiteiten, van sporttoernooien tot workshops en educatieve programma's. We streven ernaar om jongeren te motiveren, hun talenten te ontdekken en hen te begeleiden naar een positieve toekomst.

Wat mij drijft in mijn werk is de passie om een positieve invloed te hebben op het leven van de jongeren in Amsterdam Oost. Ik vind het geweldig om te zien hoe ze groeien, zelfvertrouwen opbouwen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. De band die ik met hen opbouw is onbetaalbaar.